Sinds 1894 ...

In 1894 wordt het eerste 3-IN-ONE product door George Cole in New Jersey voor 3 toepassingen ontwikkeld: smeren, reinigen en als corrosie-preventie voor fietsen. Vandaar de naam “3-IN-ONE”.

De firma GW Cole wordt in 1899 ingeschreven en in 1905 ontstaat uit de GW Cole Company de “3-IN-ONE Oil Company”. In 1990 gaat het merk 3-IN-ONE door verkoop van de firma Boyle Middway over naar Reckitt en Coleman. In 1995 neemt de WD-40 Company het merk 3-IN-ONE over.

In 2003 wordt de succesvolle herpositionering van het merk in de Verenigde Staten, Groot Brittanië, Frankrijk en Spanje doorgevoerd. Van een “eenvoudige kruipolie” naar “specifieke producten” die complementair zijn voor WD-40. Het nieuwe assortiment wordt in de Verenigde Staten, Groot Brittanië en Spanje onder de naam 3-IN-ONE PROFESSIONAL op de markt gebracht. In Frankrijk wordt het assortiment onder de naam “3-IN-ONE technique “ succesvol geïntroduceerd.

3-IN-ONE is een succesvol merk met een brede distributie in de groot- en vakhandel met een hoge mate van bekendheid in heel Noord-, Zuid,- en Midden-Amerika, Australië en een groot deel van Europa, Vanaf september 2008 is 3-IN-ONE PROFESSIONAL ook in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland te verkrijgen.

Bij de 3-IN-ONE PROFESSIONAL productlijn bezit elk product drie bijzondere producteigenschappen. Deze producteigenschappen komen voort uit en zijn bepaald na een marktonderzoek onder professionele eindgebruikers uit industrie en werkplaats, waar deze eigenschappen voor dit specifieke product als zeer belangrijk naar voren kwamen. 3-IN-ONE PROFESSIONAL bezit, zoals de naam uitdraagt, precies die voor de professional belangrijke eigenschappen! Drie in één!

3-IN-ONE blijft trouw aan zijn lijn! De traditie en herkomst van 3-IN-ONE PROFESSIONAL, gecombineerd met de ervaring en expertise van de WD-40 Company in research en development, zijn samen met de waardevolle mening van de professionele gebruikers de basis voor nieuwe producten. Producten die de professionele gebruiker nodig heeft en die precies op zijn wensen zijn toegespitst.

Veiligheidsbladen

Veiligheidsbladen en toelichtingen m.b.t. ongevallen vindt u hier.

Meer ...

De slimme Smart Straw Sproeikop

Profiteer van de voordelen van de slimme Smart Straw Sproeikop – snel en schoon spuiten zonder moeizaam zoeken of opsteken van het buisje.

De makers van WD-40

3-IN-ONE PROFESSIONAL is een merk van het bedrijf WD-40 en is net zo overtuigend als de universele multifunctionele olie WD-40. Meer over WD-40 vindt u hier...

Meer ...